Verbouwing polikliniek Orthopedie en Cardiologie in Heerlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbouwing polikliniek Orthopedie
Op 20 januari wordt gestart met aanpassen van twee spreek- en onderzoekskamers van de polikliniek Orthopedie in Heerlen. Daarna is het wachtgebied van Orthopedie aan de beurt. Vanaf 23 januari vinden hier werkzaamheden plaats. Voor patiënten en medewerkers kunnen de bouwwerkzaamheden overlast betekenen. Uiteraard wordt alles gedaan om dit tot een minimum te beperken.

Verbouwing polikliniek en functieafdeling Cardiologie
Ook bij de polikliniek Cardiologie wordt verbouwd. Vanaf 23 januari vindt u de polikliniek en functieafdeling van Cardiologie op een nieuwe plek. Onze oude routenummers blijven echter bestaan. Voor de functieafdeling is dit bg.20 (begane grond), voor de polikliniek is dit bg.22 (begane grond). Wanneer u vanaf de hoofdingang van het ziekenhuis de borden ‘nieuwe looproute Cardiologie’ volgt, bereikt u ons nieuwe onderkomen.

Onze excuses voor het ongemak.

www.zuyderland.nl

Foto Lucho Carreno

 

 

 

Geef een reactie