Het programma van het cultuurhuis Heerlen van 28 januari tot 3 Februari 2017

Gino & Jiri Taihuttu feat. Sanne Jansen
datum: zaterdag 28 januari
aanvang: 20.30 uur
entree: Voorverkoop 10.00 euro Avondkassa 13.00 euro
Reserveren uitsluitend via: info@ap-artevents.nl

Al generaties lang ademt het DNA van de Taihuttu’s muziek. Zo ook dat van gitaarvirtuoos Gino Taihuttu (1961), die op zijn beurt zijn muzikale genen weer doorgaf aan zoon Jiri (1995). Jiri wordt op dit moment gezien als het grootste flamencotalent van Nederland. Vanaf zijn tiende volgde hij al lessen aan het Conservatorium in Amsterdam., in de jong talenten klas. Met zijn leraar Eric Vaarzon Morel was Jiri o.a. al te zien in De Wereld Draait Door en Vrije Geluiden Gino en Jiri Taihuttu nemen voor deze gelegenheid de zeer talentvolle zangeres Sanne Jansen mee. Sanne is met name geïnspireerd door zangers als Leonard Cohen en Etta James. Flamenco, bossa nova en soul ontmoeten elkaar vanavond tijdens het concert van dit hartverwarmende trio.

 

 

 

Hinge gen Hergods Vòt 2017
( de grote carnavals revue van Paul en Leo )
datums:  maandag 30 jan. dinsdag 31 jan. woensdag 1 febr. donderdag 2 febr.
aanvang: 20.00 uur
entree: 17.50
Kaarten  uitsluitend reserveren via e-mail: paulenleo@gmail.com

 

r

Gasten: TON ENGELS en BUUTTEKAMPIOEN GILBERT PETIT
Met: Suzy de Laruelle, Leon Fiddelaars, Roger Lataster, Karlijn Münstermann, Pieter Roberts
Muziek: Het Toebak Combo
Regie: Ine Sijben en Hans Op de Coul.

 

 

Kom en geniet voor nop !!!
met : Olivier
datum: vrijdag 3 februari
aanvang: 20.30 uur
entree: GRATIS

OLIVER is een band bestaande uit muzikanten uit Maastricht en Heerlen. Ze maken sferische en soms stevige pop/rock met een donker randje en hun grootste doel is mensen meeslepen in de emotie van de muziek. Een tijdje terug stonden ze op DVERS in Sittard en ze waren geselecteerd voor de voorronde van Nu of Nooit.

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

Foto ’s Lucho Carreno en Cultuurhuis

Geef een reactie