STATEMENT RAAD VAN COMMISSARISSEN RODA JC KERKRADE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week presenteerde Roda JC Kerkrade De heer Aleksei Korotaev als nieuwe mede-eigenaar van Roda JC Kerkrade.

De Zwitser verschafte zich een minderheidsbelang in de club Roda JC Kerkrade. Bij deze onderstreept Roda JC Kerkrade opnieuw, dat er bij de zittende RVC leden geen enkele twijfels zijn wat betreft de nieuwe situatie binnen de club en dat de huidige Raad Van Commissarissen de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

Dhr. Korotaev hecht veel waarde aan de RVC en een professionele continuering van het huidige governance-model. De samenwerking tussen de directie, de RVC en de STAK zal, ondanks tegenstrijdige berichten in de media, met vertrouwen worden voortgezet.

Foto Lucho Carreno

Geef een reactie