Zaterdag 25 februari ‘ Deutsch Abend in Gemeenschapshuis Welten .’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 25 februari 2017 aanvang 20:11 uur

Vorig seizoen stond de eerste Deutsche Abend op het programma van C.V. de Vlavrèters en dat bleek meteen een gigantisch succes. Reden genoeg om ook dit jaar op vastelaovendzamsdig weer helemaal Duits te gaan.

Natuurlijk wordt het Gemeenschapshuis weer omgetoverd toen een gemütliche Bierstube en stroomt ook dit jaar het Erdinger Weizen Bier weer rijkelijk.

Vorig jaar wist Tirol Sound met hun motto ‘Stimmung Spaß und Vollgas’ de sfeer tot ongekende hoogten te laten stijgen met hun  covers van onder andere:  Die Zillertaler Schürzenjäger, Klostertaler, Marc Pircher en Trio Alpin. Eigen nummers maakten het feest helemaal compleet. Natuurlijk staan ze daarom ook dit jaar weer op het programma, enige verschil met vorig jaar, Tirol Sound speelt dit jaar veel langer. Tirol Sound is niet meer weg te denken bij de meest gerenommeerde Oktoberfesten, dus ook in Welte-Bensroa niet!

Naast Tirol Sound zijn ook de Herringbiessere  van de partij. Dat wordt meezingen met Boom, Boom, Boom, Aal ejaal, Leefde Sjpass en Moeziek en Durf tse leave. Leuker kunnen we het haast niet maken.

Om iedereen in de stemming te brengen en te houden draait diskjockey Ralf Beuken voor, tussen en na de optredens zijn ‘Deutsche Musik’. Dat wordt dus een avond lang dansen en keihard meezingen, Ralf in huis betekent immers een gezelligheidsgarantie.

Heb je na het lezen überhaupt nog een kledingadvies nodig? Vast niet. Naast Dirndl en Lederhose ben je natuurlijk ook in ieder ander pekske van harte welkom

Geef een reactie