STEUN HET G-TEAM OP 12 MAART!!

Op zondag 12 maart speelt Roda JC om 14.30 uur tegen FC Groningen. Om 16.30 uur speelt het G-Team van Roda JC twee keer een kwartier tegen het G-Team van FC Groningen. Op deze zondagmiddag zullen talenten met beperkingen scoren in het Parkstad Limburg Stadion, oftewel de thuishaven van Roda JC Kerkrade.

Het zou geweldig zijn als het Parkstad Limburg Stadion gevuld is als onze ‘G-Stars’ het opneemt tegen de Trots van het Noorden. De G-teams zullen direct na afloop van de Eredivisiewedstrijd starten met de warming up.
Iedere supporter die in het bezit is van een geldig kaartje voor de eredivisiewedstrijd, krijgt gratis toegang bij de wedstrijd tussen beide G-Teams.Zien we u op 12 maart om, na afloop van het Eredivisieduel, onze toppers van het G-team aan te moedigen?

Geef een reactie