Groene Ster stunt in Nuenen en grijpt laatste strohalm Domper voor Chevremont, Bekkerveld haakt definitief voor kampioenschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene Ster stunt in Nuenen en grijpt laatste strohalm

Domper voor Chevremont, Bekkerveld haakt definitief voor kampioenschap

 

Voetbal- De Parkstad voetbalverenigingen in de hoogste klassen van het amateurvoetbal kenden met uitzondering van Groene Ster een slechte zondag. Hoofdklasse hekkensluiter Groene Ster zorgde voor een stunt van de bovenste plank  door in Nuenen de nummer drie van de ranglijst RKSN Nuenen met 2-5 te verslaan. Vijf doelpunten in een wedstrijd en dát voor een team dat al het hele seizoen zo moeizaam tot scoren komt.

Op 20 februari won degradatieconcurrent Chevremont ook al met 1-4 in Nuenen. Gisteren in het inhaalduel tegen RKAVV verzuimden de Kerkradenaren voort te bouwen op dat resultaat. De 1-2 thuisnederlaag op de Kaffeberg betekende een forse domper in de strijd tegen degradatie.

In de eerste klasse D eindigde de met veel spanning tegemoet geziene derby tussen VV Schaesberg en RKSV Bekkerveld in een 1-1 puntendeling.

Een resultaat waar beide teams hoegenaamd niks mee opschoten. VV Schaesberg zag haar achterstand op koploper SV Meerssen naar vijf punten groeien en verspeelde daarnaast op doelsaldo de tweede plaatst aan SC Susteren. Bekkerveld haakte door het hernieuwde puntverlies definitief af voor het kampioenschap en moet zich vanaf nu volledig richten op het veroveren van een periodekampioenschap om uitzicht op promotie te houden.

 

Foto’s Parkstadactueel/Tom  de Cock

 

Geef een reactie