Jongens D1 van Hc Nova nodigt jullie uit!

Jongens D1 van hockeyclub Nova is ongeslagen winterkampioen geworden en is nu gepromoveerd. Na een goed zaalseizoen, zeer verdienstelijk in de middenmoot geëindigd, gaan ze weer buiten spelen. Begin maart start de lentecompetitie.

De spelers komen uit Landgraaf, Kerkrade en Heerlen. Door twee keer in de week te trainen willen de jongens steeds beter worden, maar gezelligheid is minstens net zo belangrijk. De prettige sfeer op en om het kunstgrasveld (zonder twijfelachtige korrels) en in het clubhuis nodigt steeds meer jongens en meisjes uit om lid te worden. Ook dit seizoen zijn er twee teamgenoten bij gekomen.

Jongens D1 (bouwjaar 2005-2006) nodigt  jongens uit om sfeer te komen proeven en mee te trainen. Ze lenen je graag een hockeystick. Ze trainen op dinsdag van 17.30 tot 19.00 en op vrijdag van 18.30 tot 20.00 op de hockeyclub op sportpark Kalderborn.  Maar ook jongens die ouder of jonger zijn, zijn altijd welkom.

Meld je aan of heb je vragen: marlies.gommer@gmail.com

 

Geef een reactie