Voerendaalse agrariërs zijn van harte welkom in de Raadzaal van het gemeentehuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voerendaalse agrariërs zijn van harte welkom in de Raadzaal van het gemeentehuis.

In overleg met de LLTB afdeling Heuvelland en wethouder Patrick Leunissen is besloten om een bijeenkomst te organiseren waarbij alle agrarische ondernemers uit de gemeente Voerendaal welkom zijn. Doel van de bijeenkomst is om met elkaar van gedachten te wisselen over aangelegenheden, die zowel het belang van de gemeente als ook van de sector raken. Bespreekpunten zijn onder andere het groen- en maaibeleid, routering landbouwverkeer en water (riolering). Alle Voerendaalse agrariërs zijn van harte welkom op: dinsdag 14 maart om 20.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis.Wij hopen dat het belang van deze gedachtewisseling wordt ingezien en rekenen dan ook op een goede opkomst.

Foto Voerendaal/afd.communicatie

 

 

Geef een reactie