Koning Willem-Alexander en koningin Maxima mogelijk bij CHIO Aken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima mogelijk bij CHIO Aken.

 

Nederland wordt partnerland van de CHIO-Aken 2017. Tulpen, fietsen, windmolens, maar bovenal Holland-Flair vom Feinsten, zoals onze oosterburen plegen te zeggen, liggen in het verschiet. Het Nederlandse koningshuis ondersteunt het Duits-Nederlandse partnerschap door de officiële koninklijke koets naar Aken te zenden. En het zou zo maar kunnen dat koning Willem-Alexander en koningin Maxima en of andere leden van de koninklijke familie in de koninklijke koets plaatsnemen, voor de grootse openingsviering in de Aachener Soers. Dat belooft hoe dan ook een spectaculair gebeuren te worden met Hollandse Friesenpaarden in een hoofdrol. Aan details en Star-optredens wordt in Aken momenteel nog gevijld. De CHIO, het wereldfeest van de paardensport, vindt dit jaar 14 juli tot 23 juli plaats. Locatie is ’s werelds mooiste paardenstadion, dat naast het Tivoli voetbalstadion van Alemannia Aachen is gesitueerd.

 

 

Geef een reactie