Wiertzvac App biedt werkzoekenden vacatures op maat aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wiertzvac App biedt werkzoekenden vacatures op maat aan.

 

Wiertz Personeelsdiensten biedt met haar nieuwe Wiertzvac App werkzoekenden sinds vandaag een nieuw kanaal om gericht vacatures te ontvangen die naadloos aansluiten bij hun persoonlijk profiel. Met de nieuwe Wiertzvac App hebben werkzoekenden alle vacatures van Wiertz Personeelsdiensten letterlijk in hun broekzak en ontvangen zij als eerste een bericht van de nieuwste vacatures van de Limburgse uitzender die helemaal bij hun persoonlijk profiel passen. Ook is het mogelijk om via de app gratis testen te maken waarmee inzicht wordt verkregen in kennis en vaardigheden.

De Wiertzvac App is een nieuwe service en wordt gelanceerd als een extra toevoeging aan het uitgebreide dienstenpakket van de Limburgse uitzendorganisatie. “Wiertz Personeelsdiensten hecht grote waarde aan persoonlijk contact met werkzoekenden en is daarom sterk vertegenwoordigd met 15 filialen verspreid over heel Limburg”, zegt  marketing manager Maarten Vodeb. “De nieuwe Wiertzvac App brengt hier geen verandering in. Het zal net als onze andere online kanalen, het directe contact met werkzoekenden nooit kunnen vervangen. Wij zien de nieuwe app simpelweg als een extra service, waarmee wij werkzoekenden helpen bij het snel en eenvoudig vinden van een passende baan. Mensen zijn daarnaast gewend om tegenwoordig steeds meer via verschillende kanalen met organisaties contact op te kunnen nemen en bepalen het liefst zelf hoe dit contact tot stand komt. Met onze app komen wij werkzoekenden hierin tegemoet en bieden wij hen een nog grotere keuzevrijheid om met ons in contact te komen of direct te reageren op vacatures.”

Meer informatie: www.wiertzcompany.com en www.wiertz.com

Foto Wiertz.

Geef een reactie