HALFVASTEN IN BRUNSSUM MET JO SMEETS !

Zaterdag 25 maart is Herberg ‘De Ouwe Mert’ in de Brunssumse Dorpsstraat ‘The Place to be’, er wordt dan Halfvasten gevierd met de muzikale allround zanger-gitarist Jo Smeets, die met bekende songs uit de 60-ties, 70-ties en 80-ties voor Gouwe Ouwe sfeer van weleer zorg zal gaan dragen. Naast een muzikaal pakket van Golden Oldies zingt en speelt Jo ook Limburgse, Kölsche en Duitse hits.

Van zijn recent dialectalbum ‘Alles good?!’ stond de track ‘Alles gegeëve’ diverse maanden in de L1 Limbo top 10 en in andere hitlijsten.

Zijn nieuwe cd-singel ’T Sjunste op de welt’ was recentelijk o.a. Limboschijf en deze Reggaesong is een Remake van het alom bekende volkslied en sjoenkelaar uit het verleden van de Rodazangers !

Jo Smeets, alias de Parkstad Rocker staat ‘Live’ muzikaal o.a. garant voor hits van Queen, Bryan Adams, C.C.R., Dr. Hook, Beatles, Smokie, Van Morrisson, Earring maar ook Limbo hits van o.a. Sjef Diederen ( samen met Smeets bekend van de hit ‘Ingelke’ ), J.B.B. en Rowwen Heze. Jo Smeets speelde in het verleden o.a. bij de bekende band ‘Peanuts’, waarmee hij diverse hits scoorde, waaronder ‘Lieske, weë is sjerp op Lieske

Geef een reactie