Trajectcontrole in Koning Willem Alexandertunnel van start.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trajectcontrole in Koning Willem Alexandertunnel van start.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat de trajectcontrole in de Koning Willem-Alexandertunnel vanaf maandag 20 maart gefaseerd aan gaat. Op 20 maart wordt de trajectcontrole actief voor het verkeer dat via de A2-tunnel richting het zuiden reist. In de Koning Willem-Alexandertunnel komen in totaal vier trajectcontroles, in elke buis één. De controles in de A2 en N2 richting het noorden worden naar verwachting op 1 mei actief. De laatste trajectcontrole in de N2 tunnel richting het zuiden start eind mei. De camera’s hangen voor en na de tunnels. Hierdoor wordt over een afstand van ongeveer de 2,5 km de gemiddelde snelheid gemeten.

Op de A2 wordt gehandhaafd op 100 km per uur, op de N2 wordt gehandhaafd op 80 km per uur.

Zie ook www.a2maastricht.nl

Foto Afdeling communicatie-Meerssen

Geef een reactie