Concert De Muzen van Meerssen in de synagoge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concert De Muzen van Meerssen in de synagoge.

 

Morgen  26 maart kunt u een bezoek brengen aan het derde concert van De Muzen van Meerssen in de Synagoge van Meerssen. Deze keer kunt u genieten van de klanken van het Diederiade-Trio. Aanvang 15.00 uur.

Diederiade-trio
Het trio bestaat uit de zussen Marijke (mezzo-sopraan) en Alice (pianiste) Hendriks en neef Noel Diederen (klarinet). Voor het concert in Meerssen hebben ze een keuze gemaakt uit een zo breed mogelijk repertoire met een grote mate van toegankelijkheid. U kunt werken beluisteren van o.a. Caccini, Tosti, Brahms, Mozart, Schumann, Amy Beach en Bernstein. Maar ook filmkomponisten, zoals Morricone, Mancini en Michel Legrand zullen niet ontbreken. De musici zullen ieder werk kort toelichten.

Email: muzenmeerssen@hotmail.com

Reserveren
U kunt reserveren bij Linda Möhringer en Marie-Louise Frissen: telefoon 045 5712310 en 045 5421594.

Toegang: € 12,50 , kinderen tot 12 jaar gratis.
Adres: Kuileneindestraat 22a – Meerssen

Volgende concert
Het volgende concert is op 21 mei. Herman Teerhofer geeft een lezing over Auschwitzoverlenenden met muzikale omlijsting van Marie-louise Frissen (zang) en Sofia Shapiro (piano).

 

Geef een reactie