Ook komende zondag staat er in de vijfde klasse B een topper op het programma. SV Brunssum ontvangt dan koploper KVC Oranje uit de Kerkraadse wijk Bleijerheide. Dat belooft een spektakelstuk te worden.

Eerder dit seizoen troffen beide teams elkaar in Kerkrade. Toen trok de ploeg van trainer Rene Küpper, KVC Oranje, met 7-4 aan het langste eind en stoomde op richting koppositie, wat tevens betekende dat de ploeg winnaar van de eerste periode werd. In die fase van de competitie was het verschil tussen beide ploegen aanzienlijk, inmiddels is de spanning volledig terug.

SV Brunssum, dat wordt getraind door Dennis Visser, doet het de laatste tijd prima en is inmiddels naar de tweede plaats op de ranglijst gestegen.

Afgelopen week won het de lastige uitwedstrijd bij Rimburg met maar liefst 5-0. KVC Oranje daarentegen heeft wat steekjes laten vallen, maar kan wel weer zelfvertrouwen putten uit de vorige week gestaakte wedstrijd tegen Eikenderveld. In die wedstrijd toonde de ploeg namelijk nadrukkelijk aan over voetballend vermogen en karakter te beschikken en vocht zich na een 0-2 achterstand terug in de wedstrijd (2-2 op het moment van staken).

Het verschil tussen beide ploegen, SV Brunssum en KVC Oranje, bedraagt nog maar twee wedstrijdpunten. Los van de stand op de ranglijst laat ook de productiviteit aan beide zijden de veronderstelling toe dat er een mooie voetbalmiddag te verwachten is. KVC Oranje scoorde tot nu toe gemiddeld drie keer per wedstrijd, Brunssum zelfs vier keer. Het kan dus haast niet anders of er zullen weer de nodige doelpunten te bewonderen zijn.

SV Brunssum en KVC Oranje verheugen zich op uw komst en wensen u allen veel kijkplezier toe. Het duel begint, zoals gebruikelijk, om half drie.

 

Geef een reactie