Hoofdmenu

KLG EUROPE EN RODA JC ORGANISEREN TRUCK-RUN OP ZATERDAG 8 APRIL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLG Europe en Roda JC organiseren op zaterdag 8 april een truck-run speciaal voor mensen met een beperking. 100 Trucks verzamelen zich in de ochtend bij het Parkstad Limburg Stadion met in elke vrachtwagen plaats voor een bijrijder.

Vanaf 12.00 uur zullen, verdeeld over 2 groepen van 50, de lange stoet vrachtwagens luid toeterend anderhalf uur door Zuid-Limburg rijden. Roda JC- speler Nathan Rutjes geeft het startschot.

Tweede editie
Op zoek naar een initiatief om als hoofdsponsor van Roda JC iets te doen voor de supporters besloot KLG Europe vorig jaar in samenwerking met de maatschappelijke tak van de club (Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij) een truck-run voor kinderen met een beperking te organiseren. Het werd een groot succes. Op de dag zelf werd al besloten een tweede editie te organiseren.

Om het evenement verder uit te breiden werd een oproep aan Limburgse chauffeurs en bedrijven gedaan om zich aan te melden en mee te rijden tijdens de truck-run. In razend tempo werd het maximum aantal van 100 trucks bereikt.

KLG Europe en Roda JC
Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “Het is mooi om te zien dat we als KLG Europe en Roda JC de handen in elkaar kunnen slaan om een evenement als dit te kunnen organiseren. Roda JC weet via haar maatschappelijke stichting hoe ze de doelgroep voor dit evenement bereiken kan. Een groep enthousiaste vrijwillige chauffeurs om deel te nemen aan een truck-run was ook zo gevonden, mede ook door de hulp van Nathan Rutjes als onze ambassadeur van de truck-run.”

Nick Janssen, Commercieel Directeur Roda JC: “Na het succes van vorig jaar zijn we enorm verheugd dat we ook een tweede editie kunnen organiseren. Een fantastisch initiatief -in samenwerking met onze zeer gewaardeerde hoofdsponsor KLG Europe- dat hoort en past bij de maatschappelijke rol die onze club vervult.”

Vanzelfsprekend hopen KLG Europe en Roda JC op veel enthousiaste toeschouwers langs de kant.

Foto RodaJC