Op vrijdag 7 april vindt de ‘Dit is Parkstad Nacht’ plaats, de eerste attractienacht in Limburg ooit. Een avond met exclusieve arrangementen waarmee tot in de late uurtjes unieke avonturen te beleven zijn op meer dan vijftien locaties in Parkstad.Met de ‘Dit is Parkstad Nacht’ willen de attracties in Parkstad de inwoners op een andere manier de regio laten beleven. Daartoe openen ze ’s avonds, buiten de reguliere openingstijden, hun deuren en komen met bijzondere activiteiten. Door de diversiteit van de deelnemende attracties is er voor ieder wat wils; van een kijkje achter de schermen bij SnowWorld tot een nachtelijke wandeling door Familiepark Mondo Verde.

7 april is de dag dat Parkstad precies een jaar geleden werd uitgeroepen tot beste reisbestemming ter wereld en de prestigieuze Tourism For Tomorrow Award won. Voor het eerst ging deze ‘Oscar van de reisindustrie’ naar Nederland. Een prijs die de regio onder meer won voor de duurzame, toeristische transformatie gedurende vijftien jaar. Een transformatie die mede te danken is aan de samenwerking binnen de regio en die dankzij de ‘Dit is Parkstad Nacht’ voor een groot publiek zichtbaar wordt. Daarnaast is deze historische datum een uitstekend moment om samen het nieuwe toeristische seizoen in te luiden.

Actuele informatie

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website van Dit is Parkstad Nacht ». Gezien de exclusiviteit van de arrangementen is vooraf reserveren noodzakelijk. De activiteiten worden volledig georganiseerd door de attracties zelf. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door VVV Zuid-Limburg, Stadsregio Parkstad en provincie Limburg en keert mogelijk jaarlijks terug. Een nacht die je niet wilt missen!

Geef een reactie