Blik achter de coulissen van Theater Aachen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theater Aachen is het oudste theater van Duitsland. Achter de imposante, Romeins ogende voorgevel, schuilt een bijzondere wereld. Extra interessant wordt het als je achter de coulissen en op en onder de Bühne mag kijken. Theater Aachen opent voor die culturele en artistieke ontdekkingsreis een keer per maand haar deuren. Een Akense Theatermaker geeft de zeer interessante rondleiding. Zaterdag a.s. is het zover. De start is om 14.00.

Geïnteresseerden kunnen zich aan de Theaterkassa melden. De entreekosten bedragen slechts 5 euro. En dat geld kun je ook nog een terugverdienen want een entreekaart voor de rondleiding wordt in mindering gebracht bij aankoop van een ticket voor een voorstelling naar keuze. Tip: Wie zaterdag verhinderd is krijgt zaterdag 20 mei een nieuwe kans.

 

 

Geef een reactie