Voorpremière Fast & Furious 8 bij Vue Kerkrade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 12 april in Vue Kerkrade de voorpremière van de Fast & Furious 8. Het is tevens de premiere van de Blockbuster Night.  van het jaar. Vue Kerkrade start in het nieuwe seizoen met de Blockbuster Night als nieuw terugkerend event. Tijdens de Blockbuster Night worden de grootste filmtitels vertoond in de voorpremière, op het grootste scherm en met het beste geluid. Naast het spektakel in de zaal worden de  bezoekers op de avond getrakteerd op een smaakvolle hap. Aanvang van het event op 12 april is 20:00.

Over Fast & Furious 8

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Tickets à €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl of Vue app of aan de kassa van de megabioscoop in Kerkrade.

Geef een reactie