Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 april staat Schloss Merode in het teken van het bijzondere Lifestyle Event British Flair met Country Fair. Het familie event „very british“. British Flair in de idyllische tuinen van het roemruchte kasteel van de Belgische adellijke familie De Merode biedt ontspanning en vermaak. Een show met bijzondere Britse oldtimers, een aansprekende cultuurprogramma met Ierse folk, doedelzakspelers, humorvol straattheater en een Schottenrock-racewedstrijd met Land Rovers op zaterdag en zondag.

Daarnaast valt er op alle dagen te genieten van de Scottish Highland Games, valkendemonstraties en   open air shopping. Kortom komend weekend biedt Schloss Merode in Langerwehe, bij Düren een unieke gelegenheid om de Britse cultuur, flair en tradities te proeven en snuiven. Het British Flair event is vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00, zaterdag van 10.00 tot 19.00 en zondag van 10.00 tot 18.00. Parkeren kan op de grote bezoekersparkeerplaats voor Schloss Merode. De entree bedrag 9 euro, kinderen vanaf vijf jaar, studenten, senioren en bezoekers die in een kilt verschijnen 5 euro. Ook zijn er familiekaarten, twee volwassen en twee kinderen voor een bedrag van 22 euro verkrijgbaar. Voor meer informatie en impressies zie: www.britishflair.de

Foto’s Britshflair

Geef een reactie