De populaire moestuintjes van de Albert Heijn waren er afgelopen maand weer! In samenwerking met het IVN was de actie ook toegespitst op het plannen en onderhouden van een moestuin met de AH-moestuintje-app, boekje met moestuin tips, de zaai-kalender en nog veel meer. Op de eigen campagne site van het IVN is ook een lespakketje te vinden die speciaal ontwikkeld is voor scholen. Dit jaar waren er 20 verschillende moestuintjes met onder anderen een aantal nieuwe varianten: peultjes, dille, cavolo nero en paksoi. Daarnaast zijn er ook een aantal bij-vriendelijke bloemen bij gekomen: zonnebloem, goudsbloem, juffertje in het groen, phacelia en groot kaasjeskruid. De actie liep van 27 maart tot en met 16 april.

Nog vragen over de moestuintjes, of nieuwsgierig? Kijk op IVN moestuintje, AH Community of AH Moestuintje.

Foto IVN

 

Geef een reactie