20 april – Heerlerbaan in beide richtingen is afgesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In opdracht van de Rechtbank wordt er een reconstructie van een incident uitgevoerd. Dat leidt ertoe dat de Heerlerbaan op 20 april in beide richtingen is afgesloten.

Elders parkeren

Om niet gehinderd te worden door doorgaand verkeer en wandelaars wordt vanaf 10 uur ’s ochtends tot zeker 22 uur ’s avonds de Heerlerbaan tussen Boerderijwinkel Eet Idee (nummer 146) en de kruising met de Bautscherweg volledig afgesloten. Bewoners en winkeliers worden vriendelijk doch dringend verzocht hun voertuigen vóór 9.30 uur elders te zetten.

Alleen bestemmingsverkeer.Verder is het goed om te weten dat vanaf het kruispunt met de Caumerweg alleen bestemmingsverkeer – bewoners met identificatiekaart – toegestaan is tot aan de Boerderijwinkel. Het verkeer vanuit de Bautscherweg kan alleen linksaf de Heerlerbaan op en het verkeer dat vanaf de Ridderweg de Heerlerbaan op wil alleen rechtsaf. A Generaal Giezen, de straat recht tegenover waar het schietincident plaatsvond is eveneens afgesloten ter hoogte van de Heerlerbaan en ook daar is tot aan de Ambeukerboord alleen bestemmingsverkeer toegestaan.

 

 

Geef een reactie