22 en 23 april viert Slot Schaesberg de start van het historisch seizoen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het weekend van 22 en 23 april viert Slot Schaesberg de start van het historisch seizoen 2017. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen. Maak kennis met middeleeuwse ambachten, neem dan deel aan het boogschieten of beklim de toren. Wil je ervaren hoe de bokkenrijders gevangen zaten? Neem dan een kijkje in de kelders van het kasteel. Ook denkt Slot Schaesberg aan de innerlijke mens met een proeverij van middeleeuwse gerechten.
Verder kun je er historische boeken en Limburgensia kopen, komt de periode van het kasteel in de Tweede Wereldoorlog komt aan bod, met enkele legervoertuigen en is er een display van modelbouw voor wie de wereld op schaal wilt zien.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van Slot Schaesberg: http://www.slotschaesberg.nl/2017/04/start-seizoen-2017/

 

Geef een reactie