Koningsdag, groots gevierd in Hoensbroek met het Oranje Festival Gebrook op de Markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oranje Festival Gebrook

Koningsdag, groots gevierd in Hoensbroek met het Oranje Festival Gebrook op de Markt. Headliner dit jaar is STUK TV, vooral bekend van hun grappige,vlogs op YouTube.

donderdag 27 april 2017 13:00 – 22:15 Markt/centrum Hoensbroek

De Markt van Hoensbroek kleurt op 27 april weer oranje tijdens het groots opgezette gratis festival en ook dit jaar is er weer voor ieder wat wils. Zo is er een groot podium waar vanaf 13:00 uur diverse bekende en onbekende artiesten optreden. Lotte Walda treedt dit jaar met haar eigen band op. Daarnaast zijn de bands Till Time, Marigold en Oliver live te bewonderen en geven diverse dansgroepen een demonstratie. Vanaf 21:00 uur draait niemand minder dan DJ Potato een spectaculaire DJ set totdat het vuurwerk om 22:00 uur begint.

Diverse activiteiten sieren rondom de markt het festival op zoals workshops en demonstraties. Kinderen kunnen lekker een balletje trappen in de pannakooi en er is allerlei lekkers te krijgen zoals suikerspinnen en uiteraard overheerlijke snacks rondom ons horecaplein waar u overigens ook kunt genieten van een lekker drankje. Tevens is er een grote kinderrommelmarkt waar zowel kinderen als ook commerciële handelaren welkom zijn. Zij bieden hun waar vanaf 13:00 uur aan op professionele marktkramen. Kom gerust even rondsnuffelen! De huifkar maakt rondjes door het centrum en rijdt richting Kasteel Hoensbroek. Het hele programma van de dag, het podiumprogramma en verdere info over de Oranjemarkt en de lampionnenoptocht zijn te vinden op onze website www.oranjefestivalgebrook.nl.

Foto StukTV-Persfoto Afdelingcommunicatie Heerlen

Geef een reactie