ALS Team Limburg en de gefuseerde gemeentes Onderbanken, Nuth en Schinnen (ONS) organiseren op zondag 7 mei de ALS Fietsdag Limburg. Iedereen kan dan op een leuke, sportieve en gezellige manier kennismaken met wat de nieuwe gemeente te bieden heeft. De volledige opbrengsten worden gedoneerd aan stichting ALS. Zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar deze slopende ziekte.

Deelnemers kunnen kiezen uit:
– Een familie fietstocht (35 km)
– Toertocht (90 km + rustplaats)

Deelnemerskosten zijn € 10 p.p. (kinderen tot 16 jaar gratis).

Voor meer informatie : http://alsfietsdaglimburg.nl/

Voor aanmelden: https://www.tickli.nl/iframe/tickets/310/?string=

 

De fietsdag heeft een extra doel, te weten aandacht creëren voor de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Er is nog veel onderzoek nodig dat hopelijk zal leiden tot genezing. Hiervoor is geld nodig.

Bij deelname aan de Fietstocht op 7 mei steun je stichting ALS daar de volledige opbrengsten van de inschrijvingen volledig worden gedoneerd aan dit mooie goede doel.
Meer weten over stichting ALS? Klik hier.

 

 

 

 

 

Geef een reactie