woensdag 26 april en donderdag 27 april worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op woensdag 26 april en donderdag 27 april worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum. Tijdens de eerste KingsXperience zijn verschillende activiteiten voor jong & oud geprogrammeerd, daarnaast wordt er een divers muziekprogramma aangeboden.

Tijdens Koningsnacht op woensdag 26 april beginnen we om 18:00 uur met DJ Wim Frijns. Vanaf 19:00 uur neemt coverband; ‘Mag het wat zachter?’ het over! ‘Mag het Wat Zachter’ speelt met ongekende energie een breed repertoire aan fantastische muziek en staan garant voor een vette show! Meezingen, dansen en springen, met deze band op het podium ontkom je er niet aan!

Op Koningsdag op donderdag 27 april wordt er om 10.30 uur gestart met diverse activiteiten voor jong en oud & een vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Om 17:00 uur start het muziekprogramma met coverband; ‘DRIVEN’. ‘DRIVEN’ is een 5-koppige band met muzikanten met ruime ervaring en sleurt je gegarandeerd mee in een indrukwekkende baan rond de wereld van entertainment en interactie.

Vanaf 20.30 uur neemt oud glazenhuis bewoner DJ Paul Rabbering de afsluiting van deze dag voor zijn rekening. Paul Rabbering was tot november 2016 radio-dj bij 3FM, maar werkt tegenwoordig voor NPO Radio 2. Naast bekende radio muziek en top 40 is hij ook thuis in Nineties (90’s) muziek. Door zijn diversiteit weet hij precies hoe hij een publiek met zich mee moet krijgen. Paul was ook Glazen Huis bewoner tijdens Serious Request in Heerlen in december 2015.

Na afloop kunt u terecht in de omliggende horecagelegenheden waar diverse afterpartys plaatsvinden. De officiele afterparty vindt plaats in Nr7evenb aan het Pancratiusplein.

Dit programma staat garant voor het juiste entertainment om de verjaardag van onze Koning te vieren! Komen jullie allemaal een kijkje nemen?!

 

Geef een reactie