Aangezien met de Paasdagen het Hellingbos extra wordt bezocht, leek het de jonge bewoners van Gastenhof net als vorig jaar een geschikte actie om wat terug te doen naar het dorp.

In gesprek met stichting ‘Vrienden van het Hellingbos’ is hun aanbod hartelijk ontvangen.

Een begeleider van Gastenhof: “Wij vinden het als Gastenhof belangrijk om onze jongeren een plek in de maatschappij te geven. We denken graag mee in maatschappelijke kwesties en het oplossen van problemen, ook door, daar waar mogelijk, de beperkingen van onze jongeren uit te leggen. Samen komen we verder is ons idee. Daarbij hoort niet alleen praten, maar vooral ook doen. Vandaar onze actie!”

Alle groepen van Gastenhof Simpelveld hebben bijgedragen aan de actie. Dat verdient een groot compliment. Evenzo voor het spontane aanbod van de wijkagenten om zich mee in te zetten. Als bedankje mochten ze een frietje halen bij cafetaria de Markt, gesponsord door de stichting Vrienden van het Hellingbos.

Foto Afdelingcommunicatie Simpelveld

Geef een reactie