De gemeente Brunssum en de NAVO organiseren een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen!

Heeft u foto’s die een mooi beeld geven van de aanwezigheid van de NAVO in Brunssum in de afgelopen 50 jaar? Foto’s die iets zeggen over de banden tussen de NAVO-militairen en de Limburgse bevolking? Of die de gevolgen laten zien van de aanwezigheid van de NAVO in onze regio? Doe dan mee aan de fotowedstrijd  die de gemeente Brunssum en de NAVO organiseren vanwege ’50 jaar NAVO in Brunssum’.

Inzenden kan tot en met woensdag 10 mei 2017.

De NAVO viert dit jaar feest in Limburg. Een halve eeuw geleden, in 1967, werd het NAVO-hoofdkwartier in Brunssum gevestigd. Het hoofdkwartier droeg toen de naam Afcent.

Inmiddels heet het hoofdkwartier Joint Force Command (JFC) Headquarters. Op woensdag 31 mei vindt de officiële viering plaats van 50 jaar NAVO in Brunssum.

Iedereen mag meedoen

Onderdeel van de feestelijkheden is een fotowedstrijd. Iedereen mag meedoen! Een jury kiest de drie beste foto’s. De winnaars worden uitgenodigd voor de officiële receptie in de Brikke Oave op woensdag 31 mei.

Een selectie van de 50 beste foto’s krijgt een tijdelijke expositie in de Brikke Oave.

Voorwaarden

Voor het inzenden van een foto gelden de volgende voorwaarden:

  • De foto moet betrekking hebben op de aanwezigheid van de NAVO in Brunssum en/of Limburg. De foto moet verder van een acceptabele kwaliteit zijn, dus met voldoende helderheid en contrast en onbeschadigd. Kleine beschadigingen zijn geaccepteerd.
  • Inzenden kan alleen digitaal, via 50jaarnavo@brunssum.nl. Geef bij de inzending aan wie de inzender is, wie de foto heeft gemaakt, en in welk jaar de foto is gemaakt. Vermeld tevens in het kort wat er op de foto te zien is.
  • Wie een foto inzendt, geeft daarmee tevens toestemming aan de gemeente en aan de NAVO om de foto te gebruiken voor acties in het kader van de viering van ’50 jaar NAVO in Brunssum’.
  • De digitale foto’s moeten minstens 3 Mb zijn en 300dpi. Per inzending geldt een maximum van 3 foto’s.

De inzendtermijn sluit op woensdag 10 mei 2017.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie