TopSjoes gaat zaterdag 22 april openen in Heksenberg-Heerlen Presentatie van wervelende muzikale modeshow met bekende artiesten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TopSjoes gaat zaterdag 22 april openen in Heksenberg-Heerlen Presentatie van wervelende muzikale modeshow met bekende artiesten

Komende zaterdag 22 april is het groot feest in de Heerlense wijk Heksenberg en dan speciaal plaats vindende op de winkelstrip Mrg. Hanssenstraat 1. Hier wordt immers, onder de benaming TopSjoes, een frisse onderneming gevestigd welke gespecialiseerd is in de meest trendy damesschoenen en kleding. Hun schoenen en kleding assortiment is beschikbaar voor iedereen vanwege de TOP prijzen. Dientengevolge verkopen zij trendy en betaalbare damesschoenen en kleding.

Uiteraard gaat de opening, welke om 11.00 uur plaats vindt, niet zo maar voorbij. Integendeel zelfs, want er zal een presentatie zijn van een wervelende muzikale modeshow met bekende artiesten uit ons Limburgs land. Wat te denken van de optredens van Marleen Mols (13.00 uur), Frans Theunisz (14.30 uur), duo Op Os (15.00 uur) en Rebecca Schouw (om 15.45 uur).Entertainment van de bovenste plank verzekerd in de wijk Heksenberg (zie ook poster). Iedereen is zaterdag dan ook welkom op winkelstrip.

Buiten het entertainment gebeuren zijn er ook leuke speciale openingsacties en willen Brigitte, Joyce en Natasja iedereen dan ook begroeten om samen het glas te heffen. Overigens worden de kinderen ook niet vergeten, want voor hen staat er een heus springkussen klaar. Als informatie nog toevoegen dat TopSjoes op maandag/dinsdag gesloten is, op woensdag open van 12.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. TopSjoes: namens team ParkstadActueel proficiat met de opening en veel succes voor de toekomst.

 

Geef een reactie