TICKETACTIE 1+1: VOL STADION TEGEN WILLEM II.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 7 mei speelt Roda JC Kerkrade de uiterst belangrijke wedstrijd tegen Willem II. Om 14.30 uur trappen beide ploegen in het Parkstad Limburg Stadion af voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar.

De volgende stap voor de ploeg van hoofdtrainer Yannis Anastasiou op weg naar rechtstreekse handhaving in de Eredivisie. Uiteraard hopen wij als club, net als tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, op een goed bezet en sfeervol stadion om de spelers een maximale steun in de rug te geven!

Voor de wedstrijd Roda JC – Willem II geldt dat je bij aankoop van één kaartje je er één extra gratis ticket bij krijgt. Met andere woorden: 2 tickets voor de prijs van 1! Bij de online aankoop van de tickets selecteert u twee stoelen naar wens, u rekent er automatisch slechts één af.

Bestel direct online en ontvang uw gratis ticket !

Geef een reactie