Hoofdmenu

Coco Chanel Toneel in het Cultuurhuis Heerlen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coco Chanel door Ulrike Quade

Serie vlakke vloer i.s.m. Parkstad Limburg Theaters

Datum: vrijdag 28 april

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten uitsluitend via www.parkstadlimburgtheaters.nl  of 045 571 66 07

 

Als icoon van elegantie bevrijdde ze met gedurfde ontwerpen de vrouw uit het korset van haar tijd. Coco Chanel kende een bewogen levensgeschiedenis waarin ze vanuit een weeshuis opklom tot de hoogste Franse kringen. Chanel staat symbool voor de vrijheid en gelijkwaardigheid van de moderne vrouw. Ulrike Quade & Jo Strømgren zijn gefascineerd door de complexe geschiedenis van deze vrouw. De voorstelling Coco Chanel laat zien hoe mode het mensbeeld bepaalt, hoe kostuum lichaam wordt en hoe lichaam tot pop wordt. De voorstelling is een vervolg op de succesvolle biografische productie The Writer, gebaseerd op het leven van de omstreden Noorse schrijver en Nobelprijs winnaar Knut Hamsun.

Foto Cultuurhuis