Op zondag 7 mei Wolspektakel in Kerkrade-Centrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolspektakel in Kerkrade-Centrum


Op zondag 7 mei wordt de Markt in het centrum van Kerkrade omgetoverd tot waar paradijs voor iedereen die graag met wol werkt. Voor de tweede keer vindt dan namelijk het Wolspektakel plaats: een inspiratiemarkt voor gepassioneerde spinnewiel-, weef-, brei- en haakliefhebbers. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u op de Markt inspiratie opdoen bij bijzondere handwerkwinkeltjes en tijdens leuke workshops.

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen

Tijdens het Wolspektakel zullen er zo’n 30 standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn met een keur aan materialen, technieken en inspirerende ideeën en trends voor mode, kleding, woonaccessoires e.d. Demonstraties van spinnenwielen, vilten, natuurlijk verven en nog veel meer. Brei-, haak-, spin- en weefgroepen worden aangemoedigd om naar het Wolspektakel te komen met breipen en haaknaald en op de terrasjes of op de markt gezellig samen creatief aan de slag te gaan. Daarnaast is er een schapenscheerder die op ambachtelijke wijze mergellandschapen scheert. Kortom, een bezoek waard voor iedereen die graag zelf creatief met wol aan de slag gaat en op de hoogte wil zijn van de nieuwste trends op het gebied van wol om te breien, haken en vilten!

Foto Afdeling communicatie Kerkrade.

Geef een reactie