Kent u jeugdige kanjers die een lintje verdienen?

Wethouder Jo Schlangen (Jeugd) met de jongeren die het jeugdlintje in 2016 ontvingen.Het jeugdlintje wordt uitgereikt aan jongeren van 6 tot en met 18 jaar die zich belangeloos en vrijwillig hebben ingezet voor de medemens in de gemeente Kerkrade. De gemeente Kerkrade wil onze jongere inwoners graag voor deze inzet bedanken. Daarom is de gemeente ook dit jaar weer op zoek naar deze jeugdige kanjers die zich belangeloos inzetten voor bijvoorbeeld de medemens, voor een vereniging, voor de maatschappij of voor een goed doel. Denk hierbij aan mantelzorg, vrijwilligerswerk voor de voetbalclub, muziekvereniging of de buurtvereniging in uw woonwijk.

Kent u zo’n kanjer? Dan komt hij of zij misschien wel in aanmerking voor het Kerkraads jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’.

Jeugdlintje 2016

In 2016 kregen zes jongeren het jeugdlintje Jód Jedoa! opgespeld, de redenen waren divers. Kevin vanwege zijn inzet als vrijwilliger in de verpleegkliniek Hambos, Laura vanwege haar bijdrage en inzet bij de scouting en Sylvano bij Impuls. Sylvana vanwege haar betrokkenheid bij de opbouw van Park West. Jennifer en Fiona hebben zich gezamenlijk onbaatzuchtig ingezet voor KNFG geleidehonden.

Aanmelden

Kent u iemand in uw vereniging/organisatie of in uw persoonlijke naaste omgeving die zich belangeloos inzet? Bekijk dan of uw kandidaat aan de voorwaarden voor het jeugdlintje voldoet op www.kerkrade.nl/jeugdlintje. Hier vindt u ook meer informatie over het jeugdlintje en het voordrachtformulier.

Iemand aanmelden voor het jeugdlintje kan tot uiterlijk 1 oktober 2017. Vervolgens bespreekt de selectiecommissie alle voordrachten en wordt er een keuze gemaakt. De uitreiking van het jeugdlintje Jód Jedoa! 2017 vindt plaats op 1 december 2017 in het Raadhuis.

Aarzel niet en meld de kanjer uit uw omgeving aan!

Foto Afdeling communicatie Kerkrade

Geef een reactie