Eerste exemplaar kinderyogaboek voor wethouder Jordy Clemens

 

 “Heb je de yogaoefeningen misschien in boekvorm?” Deze vraag kreeg Anita Hendriks-Berg van ‘Be Yourself – Coaching & Yoga praktijk’ regelmatig te horen na een kinder-yogales op peuterspeelzalen en basisscholen. En vragende mensen worden geholpen, want op zondag 21 mei werd het eerste exemplaar van het kinderyogaboek ‘Ik ben ik, jij bent jij’ aangeboden aan Jordy Clemens, de Heerlense wethouder van onder andere onderwijs. “Een geweldig boek voor ouders en kinderen om voor te lezen en actief bezig te zijn,” reageerde een enthousiaste wethouder Clemens.

 Anita ontwikkelde het boek samen met Wendy bij de Ley (illustraties en opmaak) en Sandra Israel (tekst). Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij in Breda.

KiekeboeKAT is de hoofdpersoon in het boek. Hij wil een boom zijn, maar hij blijft natuurlijk KiekeboeKAT. Ook doet hij Paard na. Maar hij blijft KiekeboeKAT. Een andere keer wil hij met zijn vriendje Beer spelen. Dat komt niet zo goed uit. Waarom niet?

Op het strand knijpt er een krab in zijn teen. AU!

‘Ik ben ik, jij bent jij’ is een ontdekkingstocht door de vier seizoenen, een boek vol vriendschap, yogaoefeningen voor peuters en kleuters en leesplezier voor jong en oudDe drie werelden van Anita Hendriks-Berg, Wendy bij de Ley en Sandra Israel komen samen in dit boek. “We werkten meer dan een jaar met veel plezier aan dit project. We hopen dat kinderen, ouders, grootouders, leerkrachten en wie het boek maar in handen krijgt, net zoveel plezier beleven aan de avonturen van KiekeboeKAT als wij met het bedenken, schrijven en illustreren!”

Voor meer informatie via info@praktijkbeyourself.nl  www.praktijkbeyourself.nl

Fotograaf: Jeroen Hendriks

 

Geef een reactie