Wilt u er zeker van zijn dat al uw afval van plasticverpakkingen, metaalverpakkingen en drankkartons (PMD) wordt opgehaald? Zet dan uw PMD-zakken op de juiste dag vóór 8.00 uur op de juiste aanbiedplaats! En op de juiste datum zoals deze op uw afvalwijzer staat! Deze data zijn namelijk gebaseerd op het buiten zetten van uw afval aan úw eigen voordeur.

Te laat? Weer naar binnen!

Te laat aangeboden PMD-zakken worden niet meer opgehaald! Haal ze in dit geval aan het eind van de dag weer naar binnen. U voorkomt hiermee vervuiling van uw eigen woonomgeving. Uiteraard kunt u PMD-afval ook dagelijks gratis kwijt op het milieupark.

PMD-palen

Op sommige plaatsen in Landgraaf staan zogenaamde PMD-palen. Ook hier geldt dat deze enkel en alleen gebruikt mogen worden op de inzameldag zelf. Het is niet de bedoeling deze palen te gebruiken voor het tussentijds ophangen van PMD-zakken.

Geef een reactie