Uitnodiging: openbare bijeenkomst in Landgraaf

Het Landgraafs college van burgemeester en wethouders organiseert dinsdag 6 juni vanaf 18.00 uur een openbare bijeenkomst in de Streeperstraat. Onderwerp: de discussie over de toekomst van Landgraaf. Onder het genot van een kop koffie en begeleid door muziek wil het college de dialoog met de inwoners aangaan.

Rond datzelfde tijdstip wordt in het Streeperkruis de hoorzitting van Provinciale Staten gehouden over het voorstel tot gedwongen herindeling Landgraaf-Heerlen. U kent het standpunt van het college en een meerderheid van de raad ongetwijfeld: wij kiezen voor een zelfstandige toekomst voor Landgraaf en dus tegen gedwongen herindeling. Het Burgercomité Zelfstandig Landgraaf is present en ook de stichting Voor Fusie is van de partij, zo hebben wij begrepen. Inwoners met een ‘nee-nee’-sticker die graag een ‘papieren uitnodiging’ willen, kunnen dinsdag een exemplaar ophalen bij de balie in het Burgerhoes. De digitale versie vindt u in onderstaande pdf.

Graag tot dinsdag in de Streeperstraat.

Geef een reactie