Hoofdmenu

Vrijdag 7-7-2017 om 17.00 uur leuke en feestelijke gebeurtenis middels registratie partnerschap van Miriam Meuleners/Steijaert en Edie Bleimuth

 

Komende vrijdag 7-7-2017 om 17.00 uur zal in gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg een meer als leuke en feestelijke gebeurtenis plaats vinden. Het betreft dan, officieel wettelijk gelijkgesteld als het huwelijk, de registratie van het partnerschap tussen Miriam Meuleners/Steijaert en Edie Bleimuth wonende aan de Buschkensweg 26.

Voor de officiële ceremonie heeft het paar mevrouw Susan Hurenkamp gemeentelijk buurtregisseur en op deze heugelijke namiddag optredende als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, onder dankzegging, bereidt gevonden om, niet op het gemeentehuis maar in het Heksenbergse gemeenschapshuis zelf, genoemde huwelijksceremonie op zich te nemen. Dat hier sprake mag zijn van een bijzondere aangelegenheid kan afgeleid worden uit de unieke gekozen kalenderdag en tijdstip dat dit genoemde ceremonie zal plaats vinden en wel 07-07-2017 om 17.00 uur.

Overigens is Miriam de dochter van ParkstadActueel redacteur Callie Steijaert. Als de voortekenen niet bedriegen en de voorbereidingen naar wens zullen verlopen belooft het een meer als gezellige bruiloft te worden waar, samen met het (kersverse)-echtpaar, iedereen trots op mag zijn. Miriam en Edie: namens ParkstadActueel  proficiat en behouden vaart.

Op foto: Miriam als 2 jarige in 1967 aan de hand van vader Callie Steijaert.