Charlemagne Preuvefestijn Meerssen op 19 en 20 augustus 2017


Het Charlemagne ‘Preuvefestijn’is een bijzonder sfeervol eet- en drinkfestijn aan op de prachtige Markt van Meerssen, aan de voet van de Basiliek. Dit tweedaagse evenement voor alle leeftijden vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Zowel op zaterdag als op zondag start het ‘preuvefestijn’ om 14.00 uur. De Markt van Meerssen is dan omgetoverd tot de grootste gelagkamer van het zuiden. Op zaterdag is het einde om 01.30 uur voorzien, op zondag om 22.00 uur.

Genoeg te preuve

Tijdens dit evenement staan beleving en onderling contact staan centraal. Concept van het ‘preuvefestijn’ is hapklaar, lekker én betaalbaar eten en drinken met een vernieuwende, verrassende of traditionele insteek, in kleine en grotere porties. Genoeg ’te preuve’ dus en dat alles in een unieke en gastvrije ambiance. Betalen van hapjes en drankjes kan met zogenaamde ‘Charelkes’ (eet- en consumptiebonnen) die u ter plekke kunt kopen.

 

Diverse artiesten én kinderanimatie

Toegang tot dit festijn is gratis. Diverse artiesten zorgen voor een gepaste muzikale omlijsting en het nodige entertainment. Voor de jeugdige bezoekers is er professionele kinderanimatie. Kortom: jong en oud mogen dit prachtige festijn niet missen. Laat u verrassen!

Officiële opening door de burgemeester

De officiële opening wordt op ludieke wijze verricht door burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz op zaterdag 19 augustus om 17.00 uur onder toeziend oog van het voltallige college.

Meer weten?

Het volledige programma vindt u op de www.charlemagnemeerssen.nl

Foto Charlemagne Preuvefestijn

Geef een reactie