Café Pelt wil Tegenlicht Meet Ups organiseren.

 

 

Rondom de documentaires van het VPRO-programma Tegenlicht worden her en der in den lande Meet Ups georganiseerd. Dit zijn bijeenkomsten waar over een uitzending van Tegenlicht wordt nagepraat.

Café Pelt wil dit najaar ook starten met Meet Ups rond uitzendingen van Tegenlicht. Daarmee wil het café aansluiten bij de Heerlense Tegenlicht Meet Up van het ‘Vernieuwerslab’ van 4 juli over ‘Groene Dromen’ en een tweede in september (thema nog onbekend).

Tegenlicht Meet Ups zijn in beginsel vormvrij. Het enige vereiste is dat er een onderwerp aan de orde komt uit een uitzending van VPRO Tegenlicht. In Café Pelt zal een Meet Up waarschijnlijk relatief eenvoudig van opzet zijn. Eerst wordt een aflevering herhaald, waarna er een gesprek met de aanwezigen volgt. Wellicht wordt er ook een ‘deskundige’ uitgenodigd.

Café Pelt is op zoek naar enkele mensen die dergelijke Meet Ups mee wil organiseren, bijvoorbeeld één keer per maand. Lijkt het je een leuk idee om hieraan mee te doen? Meld je dan aan bij Harrie Winteraeken, hwinteraeken@hotmail.com of bij Frits Pelt, info@cafepelt.nl. De eerste Meet Up willen we begin oktober houden. Voor de eerste voorbereidingsbijeenkomst hiervan ben je welkom op donderdag 31 augustus, om 19.30 uur in Café Pelt.

 

Geef een reactie