Sandra Eschweiler wint ‘jackpot’ Eschweiler Musik Festival

Een Heerlense wint de hoofdprijs voor een muziekfestival in Duitsland. De dame heet Eschweiler en en het festival betreft het Eschweiler Musik Festival. Het klinkt bijna te ongeloofwaardig om waar te zijn en toch is zo! Sandra Eschweiler uit Heerlen kwam tijdens een loting onder toezicht van een Duitse notaris als prijswinnares uit de bus van het Eschweiler Musik Festival (EMF) De Heerlense ontving tickets voor het concert van The Original Blues Brothers band vrijdag 25 augustus a.s. Als toefje op de slagroom geven de tickets ook nog gratis toegang tot het concert van de Hermes House Band&Lou Bega zaterdag 26 augustus.

De prijswinnares werkzaam bij SCHUNCK*, een multidisciplinaire culturele instelling, gevestigd in het monumentale Glaspaleis in Heerlen was blij verrast met de surprise. Ik hou van dit soort muziek en dacht het lijkt me tof om dat festival mee te maken dus laat ik het eens proberen en meedoen met die ‘Win-actie’.  Geweldig dat het ook nog is gelukt.” Met een charmante glimlach: “Sandra Eschweiler wint hoofdprijs in Eschweiler, dat is toch mooi of niet soms?” Dan desgevraagd: “Nee, ik ben niet van Duitse komaf. Ik ben een rasechte Heerlense. Mijn Duits klinkende naam dank ik aan mijn echtgenoot Math Eschweiler, die had een Duitse oma.”

Foto®Parkstadactueel/Tom de Cock

Geef een reactie