KARLOWITSCH (ROOD) - FIELD (SIMPSON)

 

KSV  Simson is het nieuwe seizoen in de Oberliga worstelen goed begonnen. Hoewel het Landgraafse team nog niet op zijn sterkst was werd het uitduel tegen Duisburg-Bonn met 24-15 gewonnen.

In de 57 kg vrije stijl heeft Simson een nieuwe sterke worstelaar in de Engelsman Ross Connelly. hij  gooide Omair  Sayhoon met een brandweergreep op zijn rug en won zo met 4-0. In de 61 kg Grieks-Romeins kwam Alex Paulanyi  in actie. De afgetrainde Landgravenaar die een gewichtsklasse lager worstelt als verleden jaar, behaalde tegen Goran Izadi eveneens de volle winst: 4-0. In de 98 kg vrije stijl pakte Mick Bos weer eens uit met een verrassing door binnen een min. Artur Ortmann op zijn rug te leggen met een perfecte linkse  hoofdheupzwaai: 4-0 winst. In de 66 kg vrije stijl zegevierde de gespierde en afgetrainde Wesley Mulder door opgave van zijn tegenstander Furkan-Firat Mutluer: 4-0. In de 86 kg vrij stijl redde Peter Brinkhoff, invaller voor Simson puntengarant Moein  Mohseni het niet: 4-0 verlies. Ook Scott Geelen die met een blessure moest aantreden omdat Simson anders geen compleet op de mat kon brengen redde het na een goed begin niet: 0-4 verlies. In de 80 kg vrije stijl haalde Lewis Mc Grath bij zijn debuut voor Simson direct de volle buit binnen tegen Salih Sahin 4-0. In de 75 kg Grieks-Romeins kende Jeffrey Hanssen en prima start. De Landgravenaar werd door de wisselvallige scheidsrechter echter niet beloond voor een goede worp. Naarmate de wedstrijd vorderde verslapte de concentratie bij de Simsson atleet. Na een linkse hoofdheupzwaai verloor hij op touché. In de 75 kg vrij stijl sprokkelde Simson topper Masoud Niazi punt voor punt binnen tot er  een technisch overwicht was van 15 punten, goed voor een 4-0 overwinning.

Foto KSV  Simson

 

 

 

Geef een reactie