Hockeyclub Nuth heeft er weer zin in. In het weekend van 9 en 10 september barst de hockeycompetitie weer los.
De Nuthse hockeyclub HCN is er weer klaar voor. Zowel voor de jongste jeugd, de junioren en de senioren start op zaterdag 9, respectievelijk zondag 10 september de veldhockeycompetitie. De thuiswedstrijden vinden plaats op het moderne sportcomplex ‘De Kollenberg’.
HCN neemt dit herfstseizoen met vijf jongste jeugdteams (6 t/m.10 jaar), dertien juniorenteams (11 t/m. 17 jaar) en drie seniorenteams deel aan de competitie.
De ervaring leert, dat tegen de herfstvakantie er uitbreiding van teams plaats vindt bij de jongste jeugdteams. Het is met name de komende periode, dat nieuwe jonge leden zich aanmelden, omdat zij bijvoorbeeld hockey hebben gezien op de televisie. Zowel de Nederlandse dames als heren zijn afgelopen augustus Europees kampioen geworden.
De beste ledenwervers blijven echter klasgenootjes, die zelf hockeyen en vriendjes /vriendinnetjes overhalen te komen hockeyen.
Foto HC Nuth

Geef een reactie