Zondag 17 september is de Open Dag van de Jeugdtheaterschool Landgraaf.

 

 

De Open Dag is een dé ideale manier voor beginners om kennis te maken met toneelspelen en om sfeer te proeven in Theater Landgraaf.

 

Er worden zondag 17 september twee workshops drama gegeven:

De eerste workshop begint om 10.30-12.00 uur (inloop: 10.15 uur) bedoeld voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar. De tweede workshop begint om 13.00 tot 14.30 uur (inloop : 12.45 uur) bedoeld voor jongeren vanaf 12 t/m 21 jaar. Deelname aan de workshops is gratis. Ook (groot)ouders zijn welkom.

 

Na de workshops is er tijd om vragen te stellen. Je krijgt meer informatie over de verschillende cursusgroepen, die ingedeeld zijn naar leeftijd én interesse (musical of toneel). Wij bekijken dan samen in welke lesgroep je het beste past, wanneer de lessen zijn en hoe laat. Daarna kun je een  (proef)les volgen in de lesgroep om kennis te maken met je docent en leeftijdsgenoten.

*Ben je nieuwsgierig naar hoe er dramales gegeven wordt in een toneelschool?

Wil je meer informatie over de toneellesklassen of (musical)productiegroepen?

Kom dan zondag 17 september naar de Open Dag van Jeugdtheaterschool Landgraaf. Zondag 17 september lichten we een klein tipje van de sluier op en word je ingewijd in de geheime wereld van toneel (en musical).

 

Jeugdtheaterschool Landgraaf heeft maar liefst 9 groepen, ingedeeld naar leeftijd en interesse.

Naast de 5 reguliere toneellesklassen zijn er ook (musical-)productiegroepen.

Bij de Jeugdtheaterschool Landgraaf leer je acteren (zingen en dansen) op een echt podium. De lessen worden namelijk gegeven in Theater Landgraaf, een professioneel uitgerust theater (adres: Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf).

Voor de Open Dag hoef je je niet aan te melden, maar als je daarna een proefles wilt volgen in een lesgroep moet je je wél van tevoren aanmelden:  (info@theaterlandgraaf.nl ) tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10 -12 uur).

Ervaar zèlf dat toneelspelen helemaal niet eng is ! En dat je een hoop lol kunt beleven aan het samen werken aan een presentatie.

Kijk voor meer informatie op de website www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

Foto’s Theater Landgraaf

Geef een reactie