Bekkerveld2 en FC Kerkrade-West2 kruisten de degens in het kader van een poulewedstrijd voor de beker. Door twee voorgaande verliespartijen stond voor de bezoekers alleen de eer nog op het spel.

Voor Bekkerveld2 daarentegen was één puntje voldoende om als poulewinnaar door te gaan naar de volgende ronde. Voor rust bood Kerkrade-West2 nog flinke tegenstand. Door vroeg druk te zetten en handenbinder Jamie Scheeren veelvuldig aan het werk te zetten. Toch was het surplus aan kwaliteit bij de gastheren voldoende voor een 4-0 ruststand.

Het bal werd hierbij geopend door Jeffrey Pieters middels een mooie solo en dito doelpunt. Na de pauze werd de score gestaag uitgebreid waardoor de teller uiteindelijk stopte bij een 11-0 overwinning voor Bekkerveld2. Waarbij met name keeper Jorrit Wijnholds met een aantal geweldige parades er voor zorgde dat de score niet nog hoger opliep. Voor beide ploegen staat zondag a.s. de eerste competitiewedstrijd op het programma. Bekkerveld2 heeft dan direct een mooie uitdaging. Omdat de regerende kampioen Udi’19 2 op bezoek komt. Aanvang van deze wedstrijd is om 11 uur op A Gene

 

 

Foto®Parkstadactueel/Lucho carreno

Geef een reactie