Startersavond aankomende en pas gestarte ondernemers

 

Na enkele malen succesvol een Startersdag te hebben verzorgd, organiseert het StartersCentrum Limburg nu een startersavond. Dit startersevent vindt plaats op donderdag 28 september a.s. om 19.00 uur in ROOOMS, gelegen aan de Boschstraat 21 te Maastricht. De Startersdag is bedoeld voor alle mensen in Limburg die overwegen als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren al als zelfstandige zijn gestart.

 

Gezien de groei van het aantal ondernemers en zzp-ers voorziet deze interessante informatieavond in een duidelijke behoefte. Namelijk op 1 plek starters informeren, kennis delen, netwerken en ontmoeten in een ondernemende omgeving. Er is een boeiend en informatief programma samengesteld afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk. In twee rondes worden diverse leerzame workshops aangeboden.

  • Starten vanuit de WW
  • Startende en fiscus
  • Startende ondernemer en de bank
  • Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap
  • Versterk je merk online!

Naast de workshops is er een informatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met producten en diensten die starters vaak nodig hebben. Uiteraard is er ook volop gelegenheid te netwerken en contacten te leggen.

Het bezoek aan de startersavond en de workshops is gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dat kan via de website http://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/  . Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

Geef een reactie