De gemeente Heerlen en de Brightlands Smart Services Campus Heerlen verzorgen in samenwerking met de Corda Campus in Hasselt, LSU (Limburg Startup) en de stad Aachen op 9, 10 en 11 oktober in Heerlen de 3 Digitale Dagen 2017. De openingsdag van de drie kennisdagen op maandag 9 oktober vindt plaats in de Brightlands Smart Services Campus Heerlen (het voormalige Grootkantoor 2 van ABP), aan de Smedestraat 2 in Heerlen.

 

DIGITALE DAG 2, op dinsdag 10 oktober op de Plaza op Corda Campus (Kempische Steenweg 311) in Hasselt. DIGITALE DAG 3: woensdag 11 oktober op Depot Talstrasse (Talstrasse 2) in Aken. De Drie  Digitale Dagen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de digitale kansen in onze maatschappij. Van strategen, beslissers en projectleiders van bedrijven, kennisinstellingen en overheden tot startups, MKB bedrijven, Young Professionals en studenten in de Euregio! De 2017-editie staat in het teken van Urban Data Technologies. Met name het belang van technologie bij innovatie.

Brightlands Smart Services Campus (BISS dat op 12 september 2016 officieel haar  deuren opende in Heerlen is een revolutionair instituut dat bestaat uit briljante onderzoekers en opvoeders, innovatieve ondernemers en bedrijven die het gebied van human resource management en slimme diensten leiden. Samen vormen zij één van ’s werelds toonaangevende locaties voor slimme diensten.

Brightlands Smart Services Campus combineert een wetenschappelijk en bedrijfsecosysteem met laboratoria die innovatie en expertise samenvoegen, allemaal op een strategische locatie. Dit maakt het een unieke plek waar innovatieve startups en bestaande bedrijven, vooruitziende kennisinstellingen, briljante onderzoekers, studenten en visionaire beleggers samen kunnen werken.

Deze steden in de grensregio investeren stuk voor stuk in kennisopbouw om de economie en de arbeidsmarkt te versterken. De uitwisseling van kennis over en weer kan tot versnelling leiden van economische kansen. Om deze kansen te verzilveren zijn directe contacten aan weerszijden van de grens belangrijk. Hierbij is het relevant om elkaars aanpak, gewoonten en cultuur te kennen en herkennen.

Voor aanmeldingen en volledig programma zie: https://www.brightlands.com/news-events/3-digitale-dagen-2017

Foto brightlands

Geef een reactie