ADJ Supply Europe al 15 jaar succesvol in Kerkrade

Op vrijdag 22 september jl. waren burgemeester Jos Som en wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) te gast bij de viering van het 15-jarig jubileum van ADJ Supply Europe. Dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf, gevestigd op bedrijventerrein Dentgenbach, is leverancier van professionele licht- en audioapparatuur. Zo verzorgde het bedrijf de verlichting en het geluid voor topartiesten als John Mayer en Justin Bieber. Het hoofdkantoor van ADJ is gevestigd in Los Angeles; het Europese hoofdkantoor in Kerkrade. De vestiging in Kerkrade heeft zo’n 85 medewerkers en groeit nog altijd. Naar verwachting zullen er op korte termijn vacatures ontstaan op het gebied van verkoop en logistiek. Informatie over vacatures is te vinden op www.adj.eu

Bron en Foto Afdeling communicatie Gemeente kerkrade

Geef een reactie