Tweede editie van 11-11 Kirchroa opent carnavalsseizoen in Kerkrade


Met de tweede editie van 11-11 Kirchroa wordt op zaterdag 11 november het carnavalsseizoen in Kerkrade groots geopend. Met 25 acts uit voornamelijk Kerkrade heeft de Stichting Vrung va Kirchroa een vol programma weten neer te zetten.

De drukbezochte eerste editie van 11-11 Kirchroa vorig jaar was een groot succes en een tweede editie kon dan ook niet uitblijven. Vanaf 15.11 uur barst het gratis toegankelijke programma op de Markt in Kerkrade-Centrum los. Doordat 11-11 dit jaar op een zaterdag valt zal het programma doorgaan tot 23.59 uur.

De carnavalsliefhebber zal met het programma, met artiesten uit Parkstad en voornamelijk Kerkrade, zeer zeker aan z’n trekken komen. Bezoekers worden aangemoedigd om verkleed te komen, want voor de twee mooiste pakjes/geschminkte bezoekers ligt er een leuke prijs te wachten.

Eten en drinken Voor de drank tijdens 11-11 Kirchroa wordt gezorgd door de cafés op de Markt, die een buitenbar zullen hebben. Voor de hongerige magen zijn er verschillende eetgelegenheden. Kinderen (maar ook grotere carnavalsvierders) kunnen tijdens het evenement lege bekers verzamelen. Dertig lege plastic bekers kunnen bij de merchandisingstent ingeleverd worden voor een zakje snoep. Op die manier wordt de Markt schoon gehouden. Bolderkarren zijn niet toegestaan op dit evenement.

Meer informatie, zoals de optredende artiesten, is te vinden op de Facebookpagina van 11-11 Kirchroa. Alaaf!

Logo 11-11 KirchroaFoto Stichting Vrung va Kirchroa

Geef een reactie