Zondag 8 oktober:  Rommelmarkt bij Scouting in Heerlerheide

 

 

Scouting Pytheas houdt een gezellige rommelmarkt voor jong en oud. Deze vindt plaats op zondag 8 oktober van 10 tot 16 uur in en rondom het houten Scoutinggebouw aan de Adenauerlaan 6 te Heerlen, naast sporthal de Varenbeuk. De toegang is gratis. Een hapje en drankje zijn tegen minimale kosten verkrijgbaar.

Er worden heerlijke wafels gebakken en vers paling gerookt.

 

Uw oude spulletjes zijn welkom.

Voor de rommelmarkt zoekt scouting nog verkoopbare spullen. Staan op uw zolder spulletjes alleen stof te vergaren, dan kunt u ze kwijt bij Scouting.

Op zaterdag kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur alle bruikbare spullen afgeven bij het scoutinggebouw. De opbrengst van de rommelmarkt komt volledig ten goede van het Scoutingspel. Scouting Pytheas is de nieuwe Scoutinggroep voor Heerlerheide, voorheen Scouting Nieuw Einde. Genoemd naar een Griekse ontdekkingsreiziger.

Scouting biedt elke zaterdag vanaf 10 uur een afwisselend en uitdagend programma.  Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom bij het Scoutinggebouw aan de Adenauerlaan 6 te Heerlen.

Zie voor meer informatie:  www.scoutingpytheas.tk of bel met Bianca  06-27991443.

Foto’s Scouting Pytheas

Geef een reactie