Aftrap Heerlen Jazzt 2017 / 10 jaar Heerlen Jazzt! in het Cultuurhuis Heerlen

 

 

Stichting Heerlen Jazz presenteert

dinsdag 10 okt / 20.30 uur 
de toegang is ook nog eens gratis
Jubileum verrassingsconcert met
• Presentatie programma 10e editie Heerlen Jazzt November 2017
• Een foto impressie Heerlen Jazzt 2016
• Live muziek
Blokkeer de avond alvast in je agenda!

Met een optreden van het Albert Vila Trio
De aimabele jazzgitarist Albert Vila heeft menig professionele muziekopleiding achter de rug. Na zijn muziekstudies in Barcelona en het Conservatorium Amsterdam , volgt de Manhattan School of Music in New York. Eenmaal terug in Europa brengt hij zijn eerste album uit: Foreground music. Daarop volgt de tweede plaat Tactile. Vila trekt verder Europa in en doet jazzpodia aan in België, Duitsland, Italië, Tsjechië, Polen, Groot-Brittannië en nu ook Nederland.

Een uniek concert in Heerlen van dit trio. Alex Gilson is een franse bassist en drummer Daniel Jonkers is een goede bekende en winnaar van de Eujazz Young Talent Award. Samen zorgen zij voor een stevige en creatieve basis voor het subtiele werk van het Albert Vila Trio.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie