Veteranendag is in het leven geroepen om bekendheid met én waardering voor onze oude en jonge veteranen te bewerkstelligen. Vandaag de dag kennen we namelijk niet alleen de Tweede Wereldoorlog-, Korea- en Indië-Veteranen, maar bijvoorbeeld ook Veteranen die hebben gediend in Libanon, Cambodja, de Balkan, Irak of Afghanistan.

Bent u Veteraan en woont u in de gemeente Voerendaal, dan nodigt de burgemeester u uit voor de Veteranendag 2017 op zaterdag 28 oktober 2017. Die dag gaat het gezelschap naar het Oorlogsmuseum Eyewitness in Beek.

Vanaf 12.45 uur ontvangt de burgemeester u graag in het gemeentehuis van Voerendaal, waar koffie/thee met vlaai klaar staat. De bus vertrekt om 13.30 uur vanaf het gemeentehuis richting Beek. Rond 17.00 uur zijn we terug in Voerendaal. Dan bestaat de mogelijkheid om nog samen te eten bij Grand Café de Borenburg.

De veteranen, die ingeschreven staan bij het Veteraneninstituut, ontvangen van de gemeente een uitnodiging voor deelname.

Bent u Veteraan, woont u in de gemeente Voerendaal en heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar u wilt  graag deelnemen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat gemeente Voerendaal of maak gebruik van onderstaand aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tot 17 oktober.

aanmeldingsformulier 2017.pdfpdf(126,02 KB)

Bron en Foto Gemeente Voerendaal

Geef een reactie